neděle 2. prosince 2007

Co me jeste ceka...

Projektova cast prave skoncila,,potrebuju nejaky cas na reflexi, protoze prave posledni tri tydny byly dosti hekticke.Dorazili za nami kamaradi z Kambodzi a Mongolska. Zitra bude bye bye a zaroven welcome vecirek.Chystam privitat sve kamarady a opustit na par dni Hanoi. Ceka nas horska turistika.Na chvili se tedy odmlcim:)
Pro ty z vas kteri jeste nevi, tak na ceskou pudu sestoupim opet 25.1.2008. Novy rok budu mit tedy o par hodin drive nez vy:)budu jej slavit v Laosu.

2 komentáře:

SIMCA řekl(a)...

ahoj Evi,

tak at to poradne oslavis!!! ja budu mit novy rok jeste o par hodin pozdeji nez v CR snad nekde v u more nebo v Chiapasu!!! Tak to dobre dokoncete!!!

Devenka Jarca řekl(a)...

Eviku,
zase po case te zdravim a doufam, ze jsi cela! Ted me napadlo, kdy se nam vlastne vracis do Ceska? Tesis se? Rada bych se s tebou aspon na chvilku setkala jeste pred tim, nez odtud vyletim jako namydleny blesk ja :o) Odletame 24.1.2008. Myslis, ze si na me udelas chvilku?
Cetla jsem vsechny tvoje clanky (misto uceni samozrejme), preposilam to i Misakovi(ten je vzdyky nadseny a zaroven nastvany, ze musi sedet v Praze a chodit do prace :o).
Az budes mit cas, pisni mi, jaky mas vlastne harmonogram.
Preji ti pekny prosinec, uzij si netradicni prostredi a davej na sebe pozor! Jarka Gajdosikova (Devenka)