sobota 15. prosince 2007

"Ojzojoj"


to znamena ve vietnamstine takovy ten povzdech typu Paneboze! protoze cas leti neuprosne rychle a udalosti poslednich tri tydnu byly vic nez zajimave vcetne toho gulase v hlave, ktery me provazel.
Takze kde zacit... moje pracovni cast oficialne skoncila i kdyz ted budu jeste sefce predavat nejake materialy.
Vzhledem k tem vsem vecem okolo.. bylo toho nekdy az az.Fakt jsem se tesila na prijezd svych kamaradu az pojedeme na tyden do hor a vsichni si pekne odpocineme.
Behem dvou tydnu nasi spolecne dovolene jsme si doprali masovou turistiku na Halong Bay. Na tomto vylete jsme splnili doporucene tydenni mnozstvi ryb v jidelnicku, protoze byla ke kazdemu jidlu:) Prostor byl i pro kayaking, proplouvali jsme kolem houseboatu mistnich lidi a zpivali znamou pisnicku z vcelky Maji. Byla to jedina pisnicka, kteou jsme mohli zpivat s Martinem( Nemec) dohromady, protoze ji Karel Gott nazpival i v nemcine. Takze kazdy jsme meli sva slova ale melodia byla proste Majova..po dalsim podrobnejsim zkoumani jsme odhalili dalsi podobnosti s Nemcinou..
Vecer jsme hrali hru, ktera se normalne hraje s lahvi tvrdeho alkoholu. My jsme si vystacili s anglickou verzi a bylo naramne veselo:)Pridala se i Alca, ktera ukoncila svuj GLEN projekt v Mongolsku a dojela vlakem az k nam.

Žádné komentáře: