neděle 2. prosince 2007

Uz jste nekdy jedli kobru?



Tak tu sedim, posloucham vanocni pisnicky a jim mandarinky..to je totiz jedine co mi tu pripomina Vanoce. Mela bych rict nastesti jinak by mi bylo smutno.Je tu ted mandarinkova sezona takze uz vim, proc se u nas mandarinky prodavaji take v tomto case:)

Rikam, si co z udalosti poslednich dni by Vas mohlo zajimat a podle statistik, kdy se vam hodne libil pejsek vam tentokrat prinasim zazitek z kobri hostiny. Mame tu ted hodne navstev takze vyrazit do "hadi vesnice" je to prave orechove.


Nevim jak se to stalo ale skoro vsichni z nas meli ten den malinkatou kocovinu takze o to to bylo zajimavejsi.Vybrali jsme si dva hady a pak se divali na zabijacku. Ze zacatku to bylo hodne nechutne, hlavne kdyz nam aranzovali hlavy tech hadu a videli, jak vyteka krev. Ta krev se pak smicha s vodkou a pije se.Na stole jsme take meli dve srdicka, ktera by si silne povahy vlozili do vodky a krve.To ale nikdo z nas neudelal. Ona totiz ta srdce jeste dlouho bila,tak jsem si to nataceli na fotak. No proste turisticka atrakce hadra. Samotne jidlo se skladalo z nekolika chodu,smazena kuze,zavitky z masa, polevka,hadi spek apod. neco bylo hodne chutne, neco vubec. Po druhe bych si to za ty penize neobjednala.

1 komentář:

Míša Kudlis řekl(a)...

Ahoj Evčo!

To je teda mazec. Kobří pamlsek, no a to pití ... starej dobrej punč :-) Doufám, že po návratu bude nějaká foto-video-show. Dávej na sebe pozor a měj se báječně.